Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

hybride Zonnepaneelsets met accu

Wilt u voorbereid zijn op het wegvallen van de salderingsregeling of wilt u beginnen met een dynamisch energiecontract? Kies dan voor een complete set met zonnepanelen en accu’s!

Hybride zonnepanelensets met accu

hoe kiest u de juiste set?

Wij gaan uit van het aantal zonnepanelen dat past bij de omvormer. Zodat u binnen een range van 90-120% van het maximale vermogen van de opvormer. Zodoende bent u er zeker van dat u alles haalt uit uw omvormer.

Wat is een hybride omvormer?

Een hybrideomvormer is zo ontworpen dat deze ook direct geschikt is om accu’s nu of in de toekomst direct zonder tussenkomst van een extra apparaat kan opladen

. Zo kunt u na afschaf van de salderingsregeling nog meer rendement halen uit uw zonnepanelen!

Waarom nu al kiezen voor ene hybride omvormer?

Een omvormer gaat minimaal 10 jaar mee. De salderingsregeling word vanaf volgend jaar afgebouwd volgens de huidige planning. Hiermee bent u al gereed voor de toekomst of kunt u nu al geld besparen met een dynamisch energiecontract.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.