Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Wil je retourneren?

Heb jij een product besteld dat je wilt retourneren? Dit kan binnen een termijn van 14 dagen, uitgaande van de verzenddatum op de pakbon. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Vraag dan hier je retourformulier aan; info@remon-techniek.nl

Aan de hand van het ingevulde retourformulier samen met het geretourneerde product kan Remon Techniek de retourafhandeling doen. Na ontvangst van u w retour controleren wij het product op  eventuele gebreken en onvolkomenheden, en vervolgens storten wij het verschuldigde orderbedrag retour. Uw retour word verwerkt binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen. Heb je nog vragen of wil je nadere informatie? Neem dan contact met onze klantenservice.

Uitzonderingen retourneren

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling is verbroken, zijn deze producten niet retourneerbaar.
  • Retouren zonder retourformulier kunnen niet worden verwerkt.
  • Producten die wij speciaal voor je hebben besteld (niet op voorraad), afgeprijsde producten uit de ‘koopjeshoek’ en gebruikte producten nemen wij niet retour.
  • Al onze producten hebben herkenbare product specifieke verpakkingen. Is deze verpakking beschadigd? Ontbreekt de verpakking? Dan is dit product onverkoopbaar voor ons geworden en vervalt het recht van retour.
 
info@remon-techniek.nl