Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

VDL PVC Waterleidingen

Compleet assortiment hoge druk buizen van VDL. Voorzien van KIWA keurmerk.

PVC Waterleiding

Op zoek naar de beste keuze voor druktoepassingen?

Remon gebruikt al jaren de producten van VDL! VDL is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige waterleidingen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met decennia aan ervaring en een sterke reputatie in de industrie, is VDL de voor de hand liggende keuze voor het gebruik van leidingen en koppelingen
in druktoepassingen in diverse sectoren.
VDL drukbuis toepassingen onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals PVC, PP en PE, die optimale prestaties en een lange levensduur garanderen. De hoge druk leidingen en koppelingen worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen en ondergaan uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen hoge druk en extreme omstandigheden.
Of het nu gaat om drinkwaterleidingen, industriële toepassingen of agrarische systemen, VDL hoge druk buizen en koppelingen biedt een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van verschillende projecten. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid, kunt u er zeker van zijn dat u met VDL bij Remon Techniek de beste materialen voor uw klus heeft.

Eigenschappen van VDL-drukpijp
1. Hoogwaardige materialen: VDL-drukbuizen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals PVC, PP en PE. Deze materialen bieden uitstekende prestaties, duurzaamheid en chemische resistentie.
2. Diverse afmetingen: VDL-drukbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes, zodat u de juiste maat kunt kiezen die past bij uw specifieke druktoepassing.
3. Betrouwbaarheid en duurzaamheid: VDL-drukbuizen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge druk, hoge temperaturen en slijtage. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en gaan lang mee, zelfs in veeleisende omgevingen.
4. Eenvoudige installatie: VDL-drukbuizen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, wat het installatieproces vereenvoudigt en tijd bespaart.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.