Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Tanks en Buffers

Watertanks, waterbuffers en druktanks

Watertanks in alle soorten en maten bij Remon Technische Groothandel

Of u nu op zoek bent naar horizontale, verticale en/of rechthoekige bovengrondse watertanks/waterbuffers; u vindt ze in vele maatvoeringen bij Remon Technische Groothandel. Desgewenst uitgerust met tankdoorvoer, niveaubeveiliging (vlotters), pompen/hydrofoor, etc. Ook zijn er eventuele lekbakken beschikbaar.

Voordelen van kunststof watertanks/waterbuffers

Elke bovengrondse watertank uit het aanbod van Remon is gemaakt van hoogwaardig kunststof (PE). Onze watertanks zijn licht- en UV-dicht om bijvoorbeeld algenvorming te voorkomen. Ook zijn de tanks vormvast. De watertanks zijn gemakkelijk schoon te houden, zijn geschikt voor levensmiddelen en zijn bovendien erg licht, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Onze voorraad kent verschillende inhoudsmogelijkheden, zo heeft Remon tanks van 300 liter, maar ook van 10000 liter!

Drukvaten van RVS

Met de drukvaten van Remon bent u verzekerd van een drukketel met lange levensduur. Het gebruik van RVS in combinatie met een membraan van EPDM maakt onze drukvaten bovendien bij uitstek geschikt voor koud en warm water van drinkwaterkwaliteit. De combinatie van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, een efficiënt productieproces en nauwkeurig uitgevoerde controles vormen de basis van het lange leven dat onze RVS membraanvaten/membraanketels tegemoet zien!

Drukvaten van kunststof

Ook biedt Remon kunststof drukvaten aan, verkrijgbaar in verschillende formaten. Deze totaal roestvrije drukvaten zijn vervaardigd uit duurzame composite materialen, hebben een laag gewicht en een hoge mechanische sterkte.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.