Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Compleet en overzichtelijk

Met 40 jaar ervaring als Technische Groothandel weet Remon hoe belangrijk het is om een duurzame relatie op te bouwen met een klant. Met scherpe prijzen en kwalitatief hoogwaardige materialen weet Remon zich al jaren te onderscheiden, waarbij het geven van deskundig advies en het ondersteunen van de klant altijd voorop staan.

Meer als 4000m2 magazijn

Met 4 magazijnen verspreid door het hele land en een oppervlakte van meer dan 4000m2 kan Remon Techniek altijd een snelle levertijd garanderen. Daarbij werken we al jaren samen met verschillende leverancier die net als wij voldoende producten op voorraad hebben. hierdoor garanderen wij een snelle levering en actuele voorraadinformatie op de website.

 

Online monitoring en storingsdiagnose

Meer dan 40 jaar ervaring

24-uurs service & landelijke dekking

Advies op maat van de echte experts

Online monitoring en storingsdiagnose

Meer dan 40 jaar ervaring

24-uurs service & landelijke dekking

Advies op maat van de echte experts

Onze missie en visie

Waar het 40 jaar geleden is begonnen met “passie voor water” en hieruit ook de Technische Groothandel voor onderdelen met betrekking tot water is ontstaan, richten we ons tegenwoordig niet alleen meer op water. Verduurzaming en ontwikkeling zijn vanaf de eerste dag een belangrijke visie van Remon. Vanwege deze reden zijn duurzame warmwatersystemen en zonne-energie een mooie toevoeging aan ons assortiment. 

Daarnaast is besparen op gas en elektra tegenwoordig een belangrijk thema. Vanwege die reden bieden we al enkele jaren boerderijboilers, heatpipes, verwarmingssets voor particuliere installaties en zwembadwarmtepompen aan. Tevens hebben we een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen met (hybride-) omvormers. Binnen Remon besteden we  dus veel aandacht aan verduurzaming en zelfvoorziening.  

Remon Techniek, “Duurzaamheid en water voor professionals”

heatpipes op dak

Direct contact

Voor vragen en advies over onze producten kunt u contact opnemen via de mail of kunt u bellen met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Vestiging Marum

Schakelstraat 4
9363 TH, Marum

Vestiging Dalfsen

De Singel 11
7722 RR, Dalfsen

Vestiging Ospel

Visvijversweg 6
6035 SM, Ospel

Direct contact

Heb je vragen of wil je advies over onze producten? Neem dan direct contact op via de mail. Uiteraard is bellen met onze klantenservice ook mogelijk. Wij helpen je graag en goed!

Vestiging Marum

Schakelstraat 4
9363 TH, Marum

Vestiging Dalfsen

De Singel 11
7722 RR, Dalfsen

Vestiging Ospel

Visvijversweg 6
6035 SM, Ospel

Klantbeoordeling

9,4

4.5/5
873 beoordelingen in de laatste 12 maanden
99% beveelt ons aan!