Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Zonnepanelen

Zoekt u losse zonnepanelen? een losse (Solax) omvormer of juist een complete set of bevestigingen voor uw schuin- of plat dak? Bij Remon Techniek hebben we een ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar.

Resultaat 1–15 van de 67 resultaten wordt getoond

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij Remon Techniek hebben we zonnepanelen van het merk DAH Solar. Dah Solar ontwikkelt full-screen zonnepanelen. Ten opzichte van traditionele panelen betekent dit dat ze gene opstaande randen hebben waar water en vuil op kan blijven liggen. Dit verbetert de opbrengst (6%) doordat er minder vuil en water achterblijft op het paneel!

Omvormers
Daarbij leveren we omvormers van Solax Power. Solax Power is vooruitstrevend in hybride omvormers. hybride staat voor de mogelijkheid om nu of later opslagbatterijen op aan te sluiten. Een standaard omvormer is hier niet (of niet direct) geschikt voor. Indien u nu al kiest voor een hybride omvormer dan hoeft u zich geen zorgen te maken voor de toekomst!

De meeste omvormers van Solax zijn voorzien van 2 MPPT strings, dit wil zeggen dat u 2 groepen zonnepanelen kan plaatsen. Bijvoorbeeld een groep op zuid, en een groep op noord op uw dak. Hierdoor heeft u geen verlies in opbrengst omdat er op een gedeelte van u dak minder zon is. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de panelen die gedeeltelijk tegelijk in de schaduw hangen, op een aparte string te plaatsen. zo haalt u een optimaal rendement uit de zonnepanelen.

Micro omvormers of optimizers
Solax power heeft een systeem ontwikkelt welke minder gevoelig is voor een gedeeltelijke schaduw en kan hierdoor tot 25 % schaduwval opvangen. Hierdoor hoeft u niet te kiezen voor dure optimizers of micro omvormers.

Waarom toch kiezen voor een stingomvormer?
Door het kiezen van een stringomvormer brengt u een hogere voltage naar de omvormer in plaats van elke omvormer een laag voltage. Hierdoor verliest u minder stoom naar het omzetten nar 230V en dus een hoger rendement!

Opslagbatterijen
Remon Techniek heeft ook een opslagbatterij van Solax Power in het assortiment zitten. hier kunt u de stroom in opslaan die u niet direct gebruikt. Zodoende kunt u op momenten dat de zonnepanelen niet werken, als nog gebruik maken van de opgewekte zonne-enegrie.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.