Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Hybride Zonnepanelensets

Hybride zonnepanalen sets zijn complete sets waar u vanaf de bevestiging op uw dak tot de meterkast een complete set geleverd krijgt.

Hybride zonnepanelensets

hoe kiest u de juiste set?

Wij gaan uit van het aantal zonnepanelen dat past bij de omvormer. Zodat u binnen een range van 90-120% van het maximale vermogen van de opvormer. Zodoende bent u er zeker van dat u alles haalt uit uw omvormer.

Wat is een hybride omvormer?

Een hybrideomvormer is zo ontworpen dat deze ook direct geschikt is om accu’s nu of in de toekomst direct zonder tussenkomst van een extra apparaat kan opladen

. Zo kunt u na afschaf van de salderingsregeling nog meer rendement halen uit uw zonnepanelen!

Waarom nu al kiezen voor ene hybride omvormer?

Een omvormer gaat minimaal 10 jaar mee. De salderingsregeling word vanaf volgend jaar afgebouwd volgens de huidige planning. Een hybride is in verhouding duurder dan een standaard omvormer, maar hiervoor bent u al voorbereid en hoeft u enkel de accu’s nog aan te sluiten.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.