Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979

Duurzaamheid

Duurzaamheid is al 40 jaar een speerpunt binnen Remon. Op Remon Techniek bieden we dan ook veel duurzame producten aan. Remon staat bekend om hun waterinstallaties en we hebben al geruime tijd ervaring met heatpipes en zonnecollectoren in samenwerking met (rvs)boilers.   Ook hebben we zonnepanelen in ons assortiment zitten samen met Solax omvormers. Hierbij kijkt Remon Techniek naar de toekomst. Zo hebben we Hybride omvormers waardoor het ook mogelijk is om thuisaccu’s op aan te sluiten! Elektrische CV ketels en zout accu’s voor het opslaan van warm water treft u ook in deze categorie. Lees meer…
Geen artikelen gevonden

Duurzaamheid

Wilt u besparen op gas of elektriciteit?

Gas besparen kan heel gemakkelijk en Remon Techniek heeft hier verschillende producten voor.

Zonneboilers met heatpipes of vlakke plaat collectoren
Met een zonneboiler kunt u wel tot 60% besparen op uw gasrekening. Afhankelijk van u wensen kunt u kiezen voor heatpipes of vlakke plaatcollectoren voor het opwarmen van water uit zonne-energie. Heeft u niet genoeg ruimte voor een zonneboiler of ruimte op uw dak voor de collectoren? Wellicht is een Flextherm ECO zoutaccu dan iets voor u.

Flextherm ECO zoutaccu
Leveren uw zonnepanelen meer stroom op dan u verbruikt? Of heeft u een variabele prijs per uur op elektriciteit? Met een Flextherm ECO zoutaccu kunt u tot 212 liter* water opslaan op 65 graden, wanneer u dit zelf wenst. Dit systeem kan ook gebruikt worden naast u bestaande cv ketel en heeft een zeer compact formaat.

Zonnepanelen
Zoekt u zonnepanelen en omvormer welke gereed zijn voor de toekomst?

De overheid wil in 2025 de salderingsregeling afschaffen. Dit betekent dat u het verbruik en terugleveren niet meer tegen elkaar kan wegstrepen. Hierdoor wordt het investeren in een thuisbatterij, ook wel opslagbatterij genoemd een interessant alternatief. Ter voorbereiding op deze wijziging bieden wij Hydride omvormers aan waarmee u nu of in de toekomst kan kiezen om de overcapaciteit van uw zonnepanelen op te slaan in een accu.

Kan ik ook subsidie krijgen op jullie producten?
Momenteel lopen er subsidies op de duurzame zonneboilersets. De subsidie staat weergeven bij de sets. Deze subisidie ontvangt u enkel indien u de set laat installeren door een erkend installateur.

Geen btw op zonnepanelen en toebehoren
Vanaf 01-01-2023 hoeft u geen btw meer te betalen over zonnepanelen en toebehoren zoals bijvoorbeeld een omvormer. U dient de producten dan wel te gebruiken voor een pand met woonfunctie.

Heeft u vragen over de afschaffing van de btw of de subisidies op zonneboilersets? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen u het graag uit en bespreken graag de mogelijkheden.

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Wij proberen ons assortiment altijd up to date te houden. We zijn continu bezig met een sortering die past bij hedendaagse toepassingen in de watertechniek. Staat het onderdeel dat je zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan het juiste materiaal.